top of page

OVER HELCOSOL

Ooit zijn wij begonnen als producent van massieve betonnen blokken, maar in 1982 besloten we om parasolvoeten als bijproduct te gaan produceren. 5 jaar later, in 1987, zijn we volledig overgeschakeld naar de productie hiervan. Nu, met meer dan 35 jaar ervaring, kunnen wij onszelf een echte specialist noemen op dit gebied en zijn we één van de bekendste producenten ter wereld. 

Tegelvoet
Zandvulbare parasolvoet
Logo Helcosol
Betongevulde parasolvoet in hotel
Parasol in restaurant
parasol bases beach.jpg
Betongevulde parasolvoet voor balkon
Parasol base in restaurant
Logo Helcosol
Zandvulbare parasolvoet
Parasolvoeten op strand

ONZE WAARDES

Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan duurzaamheid, productkwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Deze waardes stellen ons in staat ons doel te bereiken. Dat is: ''Al onze klanten wereldwijd voorzien van duurzame, hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke parasolvoeten, die voldoen aan hun specifieke behoeften of wensen''. 

Daarnaast maken wij gebruik van korte communicatielijnen, waardoor we in vele situaties sneller kunnen reageren. ​

DUURZAAMHEID

Een van onze belangrijkste waardes is duurzaamheid en logischerwijs speelt dit dan een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Wij realiseren ons namelijk het belang van het reduceren van onze ecologische voetafdruk en hebben onze bedrijfsactiviteiten daarop aangepast.

We hebben zorgvuldig materialen geselecteerd, die zowel duurzaam als stevig zijn. Daarom zijn onze parasolvoeten gemaakt van een hoogwaardige kunststof. Deze kunststof kan gemakkelijk worden gerecycled en zorgt voor een vermindering van CO2-uitstoten tijdens productie en transport. Verder maken wij gebruik van duurzame types cement en bijproducten voor onze betongevulde parasolvoeten.

Bovendien, zijn wij de mogelijkheden aan het onderzoeken met betrekking tot het gebruik van PIR (post-industrieel gerecycled) en PCR (post-consument gerecycled) kunststoffen. Hierbij besteden wij ook veel aandacht aan de productkwaliteit.

Duurzame parasolvoeten
bottom of page